Over De Groene Orde

De Groene Orde is een eenmanszaak met groen bloed. De drijvende kracht achter deze gespecialiseerde onderneming is de stoere, sterke en goedlachse Noor. Zij heeft zich gespecialiseerd in het samenwerken in de tuin omdat ze merkt dat daar bij particulieren een groeiende behoefte aan is. Een plus een is drie!

winterwerk

Noor heeft een brede en diverse achtergrond in grafische vormgeving en marketingcommunicatie, en ze is vanaf 2012 beroepsmatig gaan tuinieren. In de historische tuinderij de Amelis’hof op Amelisweerd heeft ze de fijne kneepjes van het tuindersvak geleerd. Naast kennis van bodembewerking en het planten en oogsten van biologische groenten en fruit heeft ze veel ervaring opgedaan met tuinonderhoud en samenwerken met collega’s.

Daarnaast is Noor haar ervaring gaan uitbreiden bij  tuineigenaren en collega-hoveniers die haar hulp goed konden gebruiken. Zo heeft ze ook het snoeien van hagen, bomen en planten onder de knie gekregen, en het aanleggen van nieuwe gazons, borders en bestrating. In 2016 is Noor haar eigen hoveniersbedrijf gestart.

De Groene Orde werkt het liefst met pure spierkracht, en met verstand en aandacht voor mens en natuur.